Allt ditt företag behöver för att komma igång.

Som företagsledare ansvarar du för rehabilitering om en anställd skulle hamna i ett beroende. Statistiken visar att en arbetsgivare oftast får reda på problematiken när den är väldigt långt gången, orsaken till detta är bristande kunskap om beroende vilket leder till osäkerhet och en viss skam. Det är jobbigt att ta det där samtalet som man länge klurat på.

Vi utbildar er och tar fram en policy helt kostnadsfritt som ni tryggt kan luta er emot om någon anställd skulle falla dit, vi tar endast betalt om/när det blir aktuellt att någon i personalen som behöver hjälp och stöd.
Har du nu en anställd som du behöver erbjuda hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder alltid snabb, effektiv och rätt hjälp när den behövs. Tillsammans gör vi ett rehab-kontrakt där vi med den anställde går igenom era krav för vidare anställningen. Ofta en kombination av behandlande samtal och provtagning.
Varför ska ni välja just oss?
Tack vare att vi är baserade online kan vi erbjuda hjälpen snabbt och anpassa våra tider så att den anställde ska kunna fortsätta att arbeta utan att störa dennes arbetstider. Den anställde behöver inte ta sig till några möten då allt sker via en dator, bortsett från provtagning.
Vi har en lång erfarenhet om beroendeproblematiken och arbetar med de mest effektiva metoderna som Socialstyrelsen rekommenderar.

Kontakta oss

Fråga oss!

Vi finns här för dig

Något som inte är klart? Kontakta oss gärna, så svarar vi mer än gärna på alla dina frågor.