Våra Behandlingar

Vi på beroendesnack är måna om att du som söker dig till oss ska få exakt det du förväntar dig. Vi vill att du ska hitta ett liv som du är nöjd med, nej inte bara nöjd, inihelvetes nöjd med. Oavsett om du söker som beroende eller anhörig kan du lita på att du kommer få en behandling av högsta kvalité. Vi håller oss hela tiden uppdaterade om den senaste evidensen och forskningen inom området. Givetvis arbetar vi med metoder som Socialstyrelsen rekommenderar. Är du redo att göra allt som står i din makt för att förändra ditt liv? Är du villig att släppa taget och vara öppen för att ta in något nytt i ditt liv? Då tror vi att Beroendesnack är just det du behöver.

Vår tanke med behandling

Att vi bjuder på konsultationssamtalet är en självklarhet. Efter det samtalet har vi fått en bättre bild av dig och din situation och kan då tillsammans skräddarsy en plan som passar just för dig. Vi erbjuder behandling enskilt och i grupp, vilken väg som passar dig bäst kommer vi fram till tillsammans.
Alla våra behandlingar sker online och tanken med det är att det ska vara enkelt och lättillgängligt för dig, oavsett var du befinner dig eller hur din situation ser ut.
Vi på beroendesnack har egen erfarenhet som beroende, anhöriga och vuxenbarn-problematik. Vi är utbildade alkohol och drogterapeuter och har många års erfarenhet inom yrket.

Vi har många olika metodsstödsutbildningar vilket gör att vi på ett lättare sätt kan anpassa behandlingen just för dig.
Detta är exempel på metodstöd vi kan erbjuda dig i din behandling.

12-steg       Återfallsprevention (ÅP)          MI            MET

        HAP          CRA         A-CRA       CRAFT         Affektskola

Fråga oss!

Vi finns här för dig

Något som inte är klart? Kontakta oss gärna, så svarar vi mer än gärna på alla dina frågor.