Om oss

HUR ALLT BÖRJADE

Sommaren 2004 träffades vi, Danne och Jeppe i en 12-stegsbehandling som var starten på ett helt nytt liv och en lång vänskap. Sedan dess har vi föreläst, utbildat oss och hjälpt många till ett nyktert och drogfritt liv. En av de hjälpsökande var Freddy som 2019 förtvivlad och desperat ringde oss och bad om hjälp. Drygt 1 år in i Freddys tillfrisknande, då helt tagen av att det gick att leva ett fantastiskt nyktert liv, kom han med idén om att starta en podcast. Han ville med den sprida hopp och berätta för alla vad det innebär att få tillbaka ett liv som han trodde var helt förlorat. Detta tyckte vi var en utmärkt idé för att öka kunskapen om en sjukdom som länge legat gömd i skam.

Bara efter att några avsnitt släppts så började mail strömma in. Folk ifrån hela Sverige hörde av sig och ville ha stöd och hjälp omgående, behovet var stort och läget akut. Lika mycket tid som vi la ner på podden gick till att svara och hjälpa många lyssnare. Vi insåg att det inte bara fanns ett stort behov av en bra podcast i ämnet utan vi fick tänka större. Vi kände oss tvungna att skapa en enkel plattform online där människor snabbt kan få rätt hjälp, utan krångel, oberoende var du befinner dig. Beroendesnack föddes och vi hoppas på detta sättet kunna nå ut till alla som vill skapa en bra och varaktig förändring i sitt liv.

Danne

VD & Behandlare

Jag har levt nykter sedan 2003 och arbetat med behandling sedan 2006. Jag ansvarar för behandlingen vi driver och jag drivs av att se människor vilja förändras och skapa ett liv de inte vågat drömma om. Min förhoppning med Beroendesnack är att göra det möjligt för fler människor att enkelt och snabbt få ta del av den hjälp vi vet fungerar.

Jeppe

Jeppe

Mediekomminikatör & Behandlare

Jag är ansvarig för podcasten 2 fyllon och 1 sanning. Jag har levt nykter sedan 2004 och arbetat med behandling sedan 2014. Jag vill ge dig alla verktyg du behöver för att hantera livet på livets villkor utan att behöva fly. ”Cowards do that and that ain´t you. You´re better than that!” – Rocky Balboa

Freddy

Företagsutvecklare

Jag är ansvarig för podcasten 2 fyllon och 1 sanning. Jag har levt nykter sedan 2018 och har tack vare det ett jävla underbart liv där ordet framgång har fått en helt ny innebörd. Som företagsutvecklare på beroendesnack är min vision att nå ut till alla som vill ha vår unika lösning. Att kombinera företagande med att göra skillnad för människor är för mig en gåva som jag är otroligt tacksam för.

Vi levererar snabb hjälp online var du än befinner dig – när du behöver oss.

Vi har egen erfarenhet som beroende, medberoende och vuxenbarn problematik samt har arbetat med behandling i många år.

Vi tror på att varje människa har sin egen historia och måste behandlas därefter.

Har du några frågor? Vi hjälper dig gärna!

Fråga oss!

Vi finns här för dig

Något som inte är klart? Kontakta oss gärna, så svarar vi mer än gärna på alla dina frågor.