Våra kurser

En av våra stora visioner på Beroendesnack är att nå ut med en bred och djup kunskap till så många som möjligt. Vi kommer kontinuerligt att starta online-kurser som följer här nedan, det är bara att anmäla intresse på just den kursen du är nyfiken på och sedan kommer vi att starta igång dem när kursen är fullbokad.

Affektskola

Denna kurs ger dig verktygen som gör det lättare att både hantera dina relationer och dig själv på ett bättre sätt.
Kanske har du hört talas om ”lågaffektivt bemötande” eller att affekt är något man går upp i? I denna kursen kommer du att få lära dig allt om affekter, emotioner och känslor, och vad skillnaden på dessa egentligen är. Vi går igenom de nio olika grundaffekterna, dess funktioner, hur de känns och hur de får oss att reagera. Många av våra problem i livet, relationsproblem och kriser i allmänhet har sitt ursprung i att vi har svårt att identifiera, förstå och hantera våra affekter.

9 tillfällen á 2 timmar
Pris 4995:-
Max 8 deltagare

Hantera din skam

Skam är en affekt vars funktion är att den ska få oss att passa in, inte hamna utanför och bli övergivna. Ändå är det många som lider av ”låg självkänsla” denna negativa skam som överöser oss med destruktiva tankar om oss sjävla. Att vi inte duger, att vi inte får misslyckas, att vi är värdelösa osv. Men var kommer dessa skamkänslor ifrån och hur kan du göra för att reducera din skam och bli lite snällare mot mdg själv? Detta kommer du att veta allt om efter kursen.

6 tillfällen á 2 timmar
Pris 2995:-
Max 12 deltagare

Beroende - En familjesjukdom

I denna kurs fördjupar vi oss i ämnena beroende, medberoende och vuxenbarn-problematik. Vi vet att nästan 10 % av våra medborgare lider av någon form av beroende, vi vet också att alla dessa i snitt har minst 4 nära anhöriga som utvecklar ett medberoende. Det betyder att halva Sveriges befolkning lider av denna familjesjukdom men på grund av skam är det få som vill prata om detta. Men hur utvecklas att beroende? Vad innebär det att vara medberoende? Och hur är det att leva med en vuxenbarn-problematik? Dessa frågor och många andra kommer du att få svar på efter denna kurs.

6 tillfällen á 2 timmar
Pris 2995:-
Max 12 deltagare

Har du några frågor? Vi hjälper dig gärna!

Intresseanmälan är ej bindande, vi tar kontakt med dig inför kursstart.

Fråga oss!

Vi finns här för dig

Något som inte är klart? Kontakta oss gärna, så svarar vi mer än gärna på alla dina frågor.